Amics de la Unió presenta la programació dels propers mesos

Amics de la Unió presenta la programació dels propers mesos

La música ens transforma

El projecte comunitari “Greta i els Trihumans” ha permès que més de 150 joves pugin a l’escenari amb un missatge clar: la música és motor de transformació. A través de la música, petits i grans podem transformar el món i ho volem explicar a través de la programació del tercer trimestre, que començarà el proper 24 d’abril amb l’estrena d’El Messies d’Albert Guinovart

Aquests pròxims mesos, Veus, el Cor Jove i el Cor de Cambra preparen El Messies de Guinovart, una obra simfonicocoral per a orquestra, doble cor i solistes que es va encarregar l’any 2020 i ha hagut d’esperar fins aquesta primavera de 2022 que coincideix amb la celebració del 145è aniversari de la Societat Coral Amics de la Unió. Aquesta obra s’estrenarà el 24 d’abril al Teatre Auditori de Granollers, i es portarà al Palau de la Música Catalana el 8 de maig, i al Teatre Kursaal de Manresa el 5 de juny.

L’entitat segueix cantant en escenaris reconeguts de casa nostra com el Gran Teatre del Liceu amb la Flauta Màgica, on hi cantaran 6 solistes de Veus – Cor Infantil Amics de la Unió, el Festival Aphònica de Banyoles i el Teatre Auditori de Granollers, on el Cor Jove estrenarà Les Eines, una co-producció de la Fira Mediterrània de Manresa, el Càntut, el Festival Aphònica, el Museu de la Vida Rural i el mateix Teatre Auditori de Granollers.

Després d’un temps sense poder fer viatges internacionals, finalment, aquest estiu, els tres cors de l’entitat viatjaran fins a Luxemburg i França, en el cas de Veus, a Torrevieja i Turquia, el Cor Jove i a Cantàbria, el Cor de Cambra.

“Hem de ser el canvi i la transformació que desitgem pel nostre món. Cal que ens transformem.” – El Messies de Guinovart.

Residència

Teatre Auditori de GranollersAjuntament de Granollers

Col·laboració

Estabanell Energia

Patrocini

MaxiSaltDomènec Forns- advocats

Amb el suport de

Diputació de Barcelona

Mitjans col·laboradors

Cat Músicavotv