Amics de la Unió presenta el concurs La teva nadala!

Amics de la Unió presenta el concurs La teva nadala!

Aquest dimarts 24 de novembre de 2020 s’ha presentat a través de la web i les xarxes socials el primer concurs virtual organitzat per Amics de la Unió. Sota el títol de La teva nadala!, els participants podran optar a un premi en les dues categories que s’estipulen a les bases del concurs.

 

L’objectiu del concurs és potenciar la creació musical entre persones de totes les edats en relació al Nadal. Caldrà gravar-se interpretant una nadala, que pot ser inventada, la versió d’una nadala ja existent o un medley de nadales, entre d’altres propostes. El concurs està obert a qualsevol persona d’arreu del món que hi vulgui participar, sempre i quan compleixi els requisits de participació.

 

Tots els vídeos s’hauran de penjar amb l’etiqueta #amicsdelauniolatevanadala i caldrà que siguin publicats en format visible a un compte de YouTube o Instagram, a part dels altres requisits que s’especifiquen a la pàgina del concurs.

 

Us animem a participar a aquest concurs nadalenc i a sorprendre’ns amb la vostra creativitat. Teniu temps fins el 23 de desembre de 2020!

Residència

Teatre Auditori de GranollersAjuntament de Granollers

Mecenatge

Obra Social "La Caixa"

Col·laboració

Estabanell Energia

Patrocini

MaxiSaltDomènec Forns- advocats

Amb el suport de

Diputació de Barcelona

Mitjans col·laboradors

Cat Músicavotv