Amics de la Unió promou diverses accions solidàries aquest Nadal

Amics de la Unió promou diverses accions solidàries aquest Nadal

Aquest Nadal des de la Societat Coral Amics de la Unió s’han organitzat diverses iniciatives que tenen com a objectiu apropar la música a la gent gran dels nostres pobles i ciutats, a més d’altres col·lectius.

 

Per una banda, hem enviat diversos DVDs a una quinzena de residències del Vallès Oriental per tal que puguin veure en pantalla completa tres dels espectacles enregistrats de Veus – Cor Infantil Amics de la Unió i del Cor Jove Amics de la Unió. Es tracta dels enregistraments més recents publicats en DVD: Songs of HopeEls colors del marRevolution.

 

Altres anys havíem realitzat concerts de Nadal a hospitals i centres mèdics, en residències i centres d’atenció a la gent gran. Aquest any, per protegir la gent gran, no ens és possible fer-ho de manera presencial, i per aquest motiu hem decidit fer aquesta acció.

 

A més, ens hem sumat a una iniciativa de l’Associació Messies Participatiu Barcelona que ha permès fer arribar la gravació del Messies de Händel 2019 (a la qual vam participar) a més de 180 residències catalanes i a tots els centres penitenciaris existents. El vídeo, que arriba gairebé als 60 minuts de durada, és un muntatge fet per l’ocasió que combina fragments del Messies amb explicacions de Joan Vives, musicòleg i altres intervencions artístiques i poètiques.

 

La música que sona al vídeo és ‘For unto us a child is born’ del Messies de Händel 2019.

Residència

Teatre Auditori de GranollersAjuntament de Granollers

Mecenatge

Obra Social "La Caixa"

Col·laboració

Estabanell Energia

Patrocini

MaxiSalt"La Mútua"Domènec Forns- advocats

Amb el suport de

Diputació de Barcelona

Mitjans col·laboradors

Cat Músicavotv