Arriba l’estrena d'”El Messies” de Guinovart

Arriba l’estrena d'”El Messies” de Guinovart

“El Messies és la metàfora d’un canvi a millor. Una flama d’esperança que viu dins de cadascun de nosaltres i que ens fa ser conscients de la insignificància dels nostres problemes dins de l’ordre de l’univers”. Amb aquestes paraules, David Pintó Codinasaltas presenta el Messies que ha escrit ell mateix i que ha musicat Albert Guinovart. Aquesta obra de co-producció amb el Teatre Auditori de Granollers es podrà gaudir també al Palau de la Música Catalana i al Teatre Kursaal de Manresa.

 

Aquest diumenge 24 d’abril a les 19 h al Teatre Auditori de Granollers, els tres cors de la Societat Coral Amics de la Unió i l’Orquestra de Cambra de Granollers, estrenaran ‘El Messies’ de Guinovart.

 

L’any 2020, per celebrar el 25è aniversari de la creació de l’Escola de Música Amics de la Unió en el si de la ja consolidada Societat Coral Amics de la Unió, es va encarregar a Albert Guinovart la composició d’un Messies a partir de textos de David Pintó. A quatre mans, Guinovart i Pintó van crear tota una obra simfonicocoral per a orquestra, doble cor, solistes i piano l’estrena de la qual ha hagut d’esperar fins aquesta primavera de 2022 que coincideix amb la celebració del 145è aniversari de la Societat Coral Amics de la Unió.

 

Aquest projecte reunirà a les quatre formacions residents al Teatre Auditori de Granollers en un mateix escenari: l’Orquestra de Cambra de Granollers, Veus – Cor Infantil Amics de la Unió, el Cor Jove Amics de la Unió i el Cor de Cambra de Granollers, i això serà durant l’any de la celebració dels 20 anys de l’obertura d’un dels equipaments culturals de referència del nostre país: el Teatre Auditori de Granollers.

 

Un concert de música brillant i alhora íntima, plena de contrastos, escrita per orquestra i cors, que ens faran de guies en aquest viatge emocionant: la música com a sortilegi i profecia del canvi i la salvació que tots estem esperant.

 

Us convidem a acompanyar-nos en aquesta programació especial i celebrar tots junts els 145 anys de la nostra entitat! 

Residència

Teatre Auditori de GranollersAjuntament de Granollers

Col·laboració

Estabanell Energia

Patrocini

MaxiSaltDomènec Forns- advocats

Amb el suport de

Diputació de Barcelona

Mitjans col·laboradors

Cat Músicavotv