El Cor Jove presenta Denominació d’Origen al Teatre Auditori de Granollers

Zabet Photo

El Cor Jove presenta Denominació d’Origen al Teatre Auditori de Granollers

El proper divendres 11 de desembre a les 20h del vespre el Cor Jove Amics de la Unió presentarà un espectacle de producció pròpia al Teatre Auditori de Granollers. Es tracta d’un espectacle de música moderna en català titulat Denominació d’Origen, que compta amb un repertori de temes d’artistes catalans. El Cor Jove Amics de la Unió, format per 40 nois i noies, interpretarà uns arranjaments fets especialment per l’ocasió per director i compositor Lluís Pérez Cansell. D’entre les peces que es podran sentir, hi haurà melodies de Txarango, Sopa de Cabra, Roba Estesa o Rosalía, entre d’altres.

 

L’espectacle, que garantirà també a l’escenari les mesures de seguretat, comptarà amb la intervenció de l’artista Gemma Capdevila que dibuixarà en directe mentre el cor canta. A través de la seva tècnica combinant aquarel·la i altres tèniques artístiques, il·lustrarà les cançons, dibuixos que es podran veure a través d’una pantalla a l’escenari. Ella també és qui ha dissenyat el logotip de l’espectacle, que podeu trobar a les xarxes socials del cor.

 

Des d’avui està oberta la venta d’entrades pel dia 11 de desembre a través de la web escenagran.cat, tot i que, al tractar-se d’un espectacle reprogramat, queden molt poques entrades. També estan obertes les inscripcions per l’activitat paral·lela Viu el Cor!, un assaig obert que tindrà lloc dimarts 1 de desembre de 19 a 20h al Teatre Auditori de Granollers. Us animem a participar en aquesta activitat paralel·la que us permetrà descobrir tots els secrets que amaga l’espectacle abans que ningú.

 

Fotografia de Zabet Photo

Mecenes

Patrocinadors

Col·laboradors

Amb el suport de