El Cor Jove presenta el seu primer concert en solitari al TAG

El Cor Jove presenta el seu primer concert en solitari al TAG

El passat divendres 11 de desembre va tenir lloc al Teatre Auditori de Granollers l’estrena de Denominació d’Origen, un espectacle del Cor Jove Amics de la Unió. Després de dues cancel·lacions, per fi es va poder dur a terme el concert amb entrades exhaurides i aforament limitat. Es tractava del primer concert de producció pròpia del cor, que forma part de la Societat Coral Amics de la Unió, i la valoració és positiva.

 

Després de l’estrena, l’espectacle comença un recorregut que començarà aquestes festes de nadal amb la retransmissió de l’estrena per les televisions locals de La Xarxa. A partir del gener, està previst que es pugui portar l’espectacle a teatres i escenaris d’arreu de Catalunya.

 

Transcrivim a continuació el text de presentació que es va llegir a l’inici del concert i que ha estat escrit pel cor.

 

Totes tenim una relació íntima amb el lloc d’on som. Els carrers que ens han vist créixer, les platges, els boscos, les ciutats per on hem passejat estan farcits de records que ens acosten amb les persones que també hi han viscut. La nostra terra -com totes les terres- és plena de racons meravellosos i, si alguna cosa ens han ensenyat els darrers mesos és la importància d’estar bé al lloc on vivim. En aquest espectacle tan especial, us volem acostar aquests paisatges nostres i us volem convidar a celebrar el valor d’allò que tenim a prop de la manera que ho sabem fer, a través de la música.

 

Denominació d’Origen és un homenatge a les cançons del nostre país que donen vida al territori. Potser ha estat l’atzar que ha fet que aquesta dedicatòria a les autores de casa nostra s’anés forjant de casa estant. Durant el temps en què hem estat confinades, la il·lusió d’aquest projecte han sigut el nostre antídot, i esperem -ara que per fi podem compartir-lo amb vosaltres- encomanar-vos el nostre entusiasme.

 

L’espectacle l’hem concebut les cantaires del cor i no hauríem trobat ningú millor per portar-lo a terme que en Lluís Pérez i la Gemma Capdevila que, des de la música i des del dibuix, han sabut transportar-nos a paisatges plens d’emoció. Des del Cor Jove Amics de la Unió, us en donem les gràcies.

Mecenes

Patrocinadors

Col·laboradors

Amb el suport de