Ja es poden reservar entrades pel concert solidari

Ja es poden reservar entrades pel concert solidari

Amics de la Unió vol seguir procurant per la vessant més social que va caracteritzar els nostres orígens i vol defensar el paper transformador de la música com una eina per canviar realitats. Tots coneixem els estralls que està causant la pandèmia i aquests concerts seran una petita aportació als que més l’estan patint. És per aquests motius que Veus – Cor Infantil Amics de la Unió i el Cor Jove Amics de la Unió s’uniran per un concert en benefici d’El Xiprer, centre d’acolliment a persones amb dificultats.

 

El concert tindrà lloc el diumenge 4 d’octubre a les 17:00h a la Parròquia de Sant Esteve de Granollers. En un primera part, actuarà Veus – Cor Infantil Amics de la Unió, sota la direcció de Josep Vila Jover. En una segona part, serà el torn del Cor Jove Amics de la Unió, dirigit per Marta Dosaiguas.

 

L’aforament de l’esplai estarà controlat seguint els protocols establerts al Pla de Represa de Cultura. Caldrà mantenir la distància de seguretat i portar mascareta en tot moment. Totes les persones hauran d’haver reservat entrada de forma anticipada.

Tenim moltes ganes de retrobar-nos amb vosaltres i tornar a cantar! Us hi esperem!

 

 

ENLLAÇ AL FORMULARI DE RESERVA D’ENTRADES

Residència

Teatre Auditori de GranollersAjuntament de Granollers

Mecenatge

Obra Social "La Caixa"

Col·laboració

Estabanell Energia

Patrocini

MaxiSaltDomènec Forns- advocats

Amb el suport de

Diputació de Barcelona

Mitjans col·laboradors

Cat Músicavotv