Greta i els Trihumans s’estrena amb èxit després de dos anys

Greta i els Trihumans s’estrena amb èxit després de dos anys

El passat cap de setmana 26 i 27 de març ha tingut lloc l’esperada estrena de l’òpera infantil Greta i els Trihumans de Joan Vives i Piti Español, una coproducció de la Societat Coral Amics de la Unió, el Teatre Auditori de Granollers, l’Associació Cultural de Granollers i l’Ajuntament de Granollers. Vinculades a l’estrena s’han realitzat un seguit d’activitats eductives i comunitàries i la resposta ha sigut positiva.

Aquest projecte ha reunit més de 150 infants i adolescents a l’escenari del Teatre Auditori de Granollers, dirigits per Marta G. Otín. A part de Veus – Cor Infantil Amics de la Unió, han participat als concerts els Petits Cantors d’Amics de la Unió i els cors de les escoles Ferrer i Guàrdia i Joan Solans. Al cors s’hi ha sumat l’Orquestra de Cambra de Granollers, sota la direcció de Josep Vila Jover.

El projecte ha permès tractar el canvi climàtic i les responsabilitats que tenim com a societat. A través dels infants i joves ha permès reflexionar sobre les actituds “absurdes” dels humans, a través de l’obra de Vives i Español.

En els propers mesos sortirà a la llum el Making Off i l’enregistrament del concert de la mà de VOTV, que ens permetrà reviure l’espectacle.

Residència

Teatre Auditori de GranollersAjuntament de Granollers

Col·laboració

Estabanell Energia

Patrocini

MaxiSaltDomènec Forns- advocats

Amb el suport de

Diputació de Barcelona

Mitjans col·laboradors

Cat Músicavotv