Josep Vila Jover presenta els propers concerts en una entrevista a Ràdio Granollers

Josep Vila Jover presenta els propers concerts en una entrevista a Ràdio Granollers

Ahir a l’informatiu de Ràdio Granollers van entrevistar Josep Vila Jover en motiu de la presentació dels concerts d’aquest Nadal. Coincidint amb la presentació oficial de la temporada de concerts, Ràdio Granollers va concedir una entrevista al director artístic de la Societat Coral Amics de la Unió per parlar de la programació de concerts previstos pel desembre i gener vinents.
Al llarg de l’entrevista, van fer un repàs de la temporada de concerts que es preveuen per aquest Nadal. En primer lloc, van parlar del Conte de Nadal que VEUS – Cor Infantil Amics de la Unió porta aquesta setmana al Gran Teatre del Liceu. Seguidament, van presentar el concert A Ceremony of Carols de VEUS – Cor Infantil Amics de la Unió amb Esther Pinyol, David Arnau i Pau Torres al Teatre Auditori de Granollers. Van continuar amb el Messies de Händel del Cor de Cambra de Granollers amb Irene Mas Salom, Anna Tobella, Jordi Casanova Barbera i Elías Benito a la Parròquia de Sant Esteve de Granollers. Per últim, van recordar l’estrena de Denominació d’Origen al Teatre Auditori de Granollers i la seva emissió per Vallès Oriental Televisió que tindrà lloc durant aquestes festes.
Podeu recuperar el tall de l’entrevista sencera https://drive.google.com/…/1jUFp02qraOrWn2PqClc4Ph…/view o consultar l’agenda de concerts per a més informació.

Mecenes

Patrocinadors

Col·laboradors

Amb el suport de