Els cors d’SCAU presenten les novetats d’estiu

Els cors d’SCAU presenten les novetats d’estiu

Ja arriben l’estiu, la calor… i més concerts! Tanquem la temporada 2020/2021 de la millor manera possible: cantant!

 

Descobreix totes les novetats d’estiu al nostre butlletí de notícies! Clica aquí per accedir-hi.

 

Acabem una temporada ben estranya amb bones notícies. Tot i les dificultats, estem contents d’haver pogut oferir concerts al llarg d’aquests mesos i, per això, només ens podíem acomiadar amb més música! Veus – Cor Infantil Amics de la Unió, ara mateix, es troba en la recta final dels assajos de La Bohème, que s’estrenarà a mitjans de juny dins la programació del Gran Teatre del Liceu: aquest any, per primera vegada, a més de l’ajuda dels Petits Cantors de la nostra entitat, també comptarem amb alumnes de l’Escola de Música Municipal de Llinars per formar el cor infantil de l’òpera. L’activitat habitual del cor, però, no s’atura i tornem a tenir concerts del nostre repertori d’èxit, Songs of Hope, que, en aquesta ocasió, seran a Moià i a Torroella de Montgrí en el marc de festivals molt destacats. D’altra banda, el Cor de Cambra de Granollers acaba la gira de Renaissance i el treball amb el director convidat Marco Antonio Garcia de Paz amb dos concerts al Festival de Música Antiga dels Pirineus. Finalment, l’estiu també és sinònim de gires més enllà de les fronteres catalanes: aquest any tenim l’oportunitat de portar la nostra música al nord d’Espanya amb la Gira “O Camiño” de Veus i al País Valencià amb la Gira “Anades i tonades” del Cor Jove. Ens tornem a trobar al setembre!

 

 

La Bohème

 

Veus – Cor Infantil Amics de la Unió

Del 14 de juny al 2 de juliol al Gran Teatre del Liceu

 

Veus fa anys que actua de manera regular com a com a cor de veus blanques per aquesta gran institució (actuacions anteriors), però, tot i que ja ho veiem com un fet habitual, no volem deixar de valorar l’envergadura de la producció i la professionalitat de les condicions. Aquest any, per primera vegada, hem afegit alumnes de l’Escola de Música Municipal de Llinars a la convocatòria: aquesta és una mostra més de la bona feina que s’està duent al centre! Tots junts, descobriran els secrets d’aquesta òpera de Puccini rellegida per la direcció d’escena d’Àlex Oller.

 

 

Gira d’estiu Catalunya

 

Veus – Cor Infantil Amics de la Unió

10 de juliol a les 20.00h a “Les Faixes” de Moià
15 de juliol a les 18.00h a Torroella de Montgrí

 

Malgrat la pandèmia, Veus – Cor Infantil Amics de la Unió continua interpretant Songs of Hope arreu de Catalunya, adaptant les coreografies a les restriccions necessàries però mantenint l’essència que caracteritza aquest repertori. Durant el juliol, presentarem aquesta versió adaptada al Festival Internacional Francesc Viñas de Moià i el Festival Fringe de Torroella de Montgrí.

 

 

Renaissance

 

Cor de Cambra de Granollers
Marco Antonio Garcia de Paz

17 de juliol a les 20.00h al Santuari del Miracle
18 de juliol a les 21.00h a l’Esgl. St. Joan de Berga

 

Després de l’estrena al Teatre Auditori de Granollers, Renaissance arriba al Festival de Música Antiga dels Pirineus. El Cor de Cambra de Granollers ens proposa un concert miscel·lani amb joies de la música vocal del Renaixement. Hi sentirem exemples magnífics de la polifonia que va dominar Europa el segle XVI: obres de Tomás Luis de Victoria, William Byrd, Orlando di Lasso, Francisco Guerrero, Giovanni Pierluigi da Palestrina i Alonso Lobo. La tria del repertori l’ha fet el director convidat del concert, Marco Antonio García de Paz, un dels músics de més prestigi en el panorama coral de l’Estat espanyol.

 

 

Gira “O Camiño”

 

Veus – Cor Infantil Amics de la Unió

Del 19 al 25 de juliol a diferents municipis de Castella i Lleó i Navarra

 

Veus – Cor Infantil Amics de la Unió presentarà part del seu repertori més conegut dins de l’Cicle d’Orgue Barroc Internacional a Medina de Pomar el 19 de juliol, cantarà en el marc de celebració del setè centenari de la construcció de la Catedral de Palència el 22, a Puente la Reina el 23 i a Pamplona el 24 de juliol. L’elecció del repertori anirà d’acord amb els espais on es representin per posar en relació el patrimoni arquitectònic i el patrimoni coral.

 

 

Gira “Anades i tonades”

 

Cor Jove Amics de la Unió

Del 22 al 25 de juliol a Torrevieja i Sagunt

 

El conegut Certamen Internacional d’Havaneres de Torrevieja no podrà tenir lloc aquest any, però l’organització ha decidit convidar igualment algunes de les formacions més prestigioses. Tenim l’honor d’haver estat convidats a participar en aquesta Exhibició Internacional i realitzar una gira de concerts a las Eras de la Sal, en un concert organitzat pel Patronat d’Havaneres de Torrevieja juntament amb el prestigiós cor basc Landarbaso i un altre concert a la Basílica de Segorb, dins el Festival Coral de Segorbe organitzat per les Joventuts Musicals de la ciutat.

Residència

Teatre Auditori de GranollersAjuntament de Granollers

Mecenatge

Obra Social "La Caixa"

Col·laboració

Estabanell Energia

Patrocini

MaxiSaltDomènec Forns- advocats

Amb el suport de

Diputació de Barcelona

Mitjans col·laboradors

Cat Músicavotv