El Cor de Cambra de Granollers presenta el programa Renaissance

El Cor de Cambra de Granollers presenta el programa Renaissance

Dissabte 24 d’octubre de 2020 va tenir lloc el primer concert de la temporada 2020/21 del Cor de Cambra de Granollers. Amb l’estrena de Renaissance, el cor també va inaugurar la seva temporada com a cor resident al Teatre Auditori de Granollers, residència que comparteix amb Veus – Cor Infantil Amics de la Unió i l’Orquestra de Cambra de Granollers.

La formació mixta va presentar el programa Renaissance, una producció monogràfica de música antiga que ha comptat amb la direcció artística de Marco Antonio García de Paz, qui també va dirigir el concert. El programa, que s’havia d’estrenar originalment a l’abril de 2020, va trobar una nova data el 24 d’octubre de 2020 i, per sort, es va poder dur a terme amb normalitat.

El director titular del cor, Josep Vila Jover, va ser qui va cedir el lloc a Marco Antonio García de Paz per a la direcció d’aquest concerts. El convidat, d’origen asturià, és un dels directors corals amb més renom del panorama espanyol. Ell dirigeix el cor El León de Oro, entre d’altres formacions destacades.

El concert es va celebrar amb èxit, una gran afluència de públic i una bona difusió als mitjans locals i nacionals. La prèvia del concert va poder veure’s anunciada a revistes i diaris importants com Scherzo, La Nueva España, Diario Lírico, Codalario, SomGranollers, Punt Vallès, Catalunya Música, El 9 Nou o VOTV.

Durant els propers dies anirem penjant a les xarxes del Cor de Cambra de Granollers fragments del concert per tal que el pugueu reviure des de casa.

Fotografia: Toni Torrillas

 

Residència

Teatre Auditori de GranollersAjuntament de Granollers

Mecenatge

Obra Social "La Caixa"

Col·laboració

Estabanell Energia

Patrocini

MaxiSaltDomènec Forns- advocats

Amb el suport de

Diputació de Barcelona

Mitjans col·laboradors

Cat Músicavotv