La nostra
història

L’any 1877 va néixer a la ciutat de Granollers la Societat Coral Amics de la Unió, seguint l’estela d’altres entitats que van conformar el moviment coral català, impulsat per Josep Anselm Clavé a finals de segle, que pretenia acostar les classes populars més desfavorides al món de la música i la cultura a través del cant coral. Després de més de cent anys oferint música coral a Granollers i la comarca, l’associació va fer un pas més creant l’Escola de Música Amics de la Unió, que permetria formar musicalment els cantaires dels cors des dels 3 anys fins l’edat adulta. Actualment l’escola compta amb formacions que han estat reconegudes internacionalment, que actuen en la programació estable dels principals escenaris del país com el Gran Teatre del Liceu, L’Auditori de Barcelona o el Palau de la Música Catalana i que presenten periòdicament produccions de qualitat amb un caràcter professional.

Formacions residents al Teatre Auditori de Granollers

Cors de l’escola coral

Discografia

Revolution (2019) 

Markus Passion (2019) 

V-E-U-S! (2017)

Els colors del mar (2017)

Un barret de cançons (2016) 

Viatge al cor (2015)

Un conte de Nadal (2014)

Història de Catalunya amb cançons (2014)

There is no rose (2012)

Després del jazz (2012)

El Bestiolari d’Albert Guionovart (2010)

Ruera: Música Vocal (2009)

Música Coeli: La música del cel (2008)

Els Pecats del cor (2006)

Pròxims
esdeveniments

A Ceremony of Carols

A Ceremony of Carols

Can Massallera, C/Mallorca, 30
Sant Boi de Llobregat, Barcelona 08830
+ Mapa de Google
5€ - 8€

FITXA ARTÍSTICA Veus - Cor Infantil Amics de la Unió Ester Pinyol, arpa Pau Torres...

Per saber-ne més »
11 Desembre
A Ceremony of Carols

A Ceremony of Carols

L’Auditori, Carrer de Lepant, 150
Barcelona, Barcelona 08013
+ Mapa de Google
20€

FITXA ARTÍSTICA Veus - Cor Infantil Amics de la Unió Ester Pinyol, arpa Pau Torres...

Per saber-ne més »
12 Desembre
Conte de Nadal

Conte de Nadal

Gran Teatre del Liceu, La Rambla, 51-59
Barcelona, Barcelona 08002
+ Mapa de Google
10€ - 29€

FUNCIÓ ESCOLAR Veus - Cor Infantil Amics de la Unió, juntament amb l’orquestra del Gran...

Per saber-ne més »
17 Desembre
Conte de Nadal

Conte de Nadal

Gran Teatre del Liceu, La Rambla, 51-59
Barcelona, Barcelona 08002
+ Mapa de Google
10€ - 29€

Veus - Cor Infantil Amics de la Unió, juntament amb l’orquestra del Gran Teatre del...

Per saber-ne més »
18 Desembre

Ja tens el llibret
de programació
Tardor/Hivern?

Descarregar Llibret T/H_21
Llibret-T/H-21

Ja tens el llibret
de programació
Tardor/Hivern?

Descarregar Llibret T/H_20

Aquí
ens trobaràs!

Travesseres, 20
Societat Coral Amics de la Unió
08401 Granollers (Barcelona)
Tel. 93 870 75 05

Hola!
En què et podem
ajudar?

 

Vols fer-te soci?

 

Residència

Teatre Auditori de GranollersAjuntament de Granollers

Mecenatge

Obra Social "La Caixa"

Col·laboració

Estabanell Energia

Patrocini

MaxiSaltDomènec Forns- advocats

Amb el suport de

Diputació de Barcelona

Mitjans col·laboradors

Cat Músicavotv