La nostra
història

L’any 1877 va néixer a la ciutat de Granollers la Societat Coral Amics de la Unió, seguint l’estela d’altres entitats que van conformar el moviment coral català, impulsat per Josep Anselm Clavé a finals de segle, que pretenia acostar les classes populars més desfavorides al món de la música i la cultura a través del cant coral. Després de més de cent anys oferint música coral a Granollers i la comarca, l’associació va fer un pas més creant l’Escola de Música Amics de la Unió, que permetria formar musicalment els cantaires dels cors des dels 3 anys fins l’edat adulta. Actualment l’escola compta amb formacions que han estat reconegudes internacionalment, que actuen en la programació estable dels principals escenaris del país com el Gran Teatre del Liceu, L’Auditori de Barcelona o el Palau de la Música Catalana i que presenten periòdicament produccions de qualitat amb un caràcter professional.

Formacions residents al Teatre Auditori de Granollers

Cors de l’escola coral

Discografia

Revolution (2019) 

Markus Passion (2019) 

V-E-U-S! (2017)

Els colors del mar (2017)

Un barret de cançons (2016) 

Viatge al cor (2015)

Un conte de Nadal (2014)

Història de Catalunya amb cançons (2014)

There is no rose (2012)

Després del jazz (2012)

El Bestiolari d’Albert Guionovart (2010)

Ruera: Música Vocal (2009)

Música Coeli: La música del cel (2008)

Els Pecats del cor (2006)

Pròxims
esdeveniments

Denominació d’Origen

Denominació d’Origen

Teatre Auditori de Granollers, Carrer de Josep Torras i Bages, 50
Granollers, Barcelona 08401 Espanya
+ Google Map

De les cançons fetes aquí en surt Denominació d’Origen, un espectacle 100% d’actualitat musical

Per saber-ne més »
20 Novembre
Denominació d’Origen

Denominació d’Origen

Teatre Margarida Xirgu, Plaça de Margarida Xirgu, 3
Montornès del Vallès, Barcelona 08170
+ Google Map

De les cançons fetes aquí en surt Denominació d’Origen, un espectacle 100% d’actualitat musical

Per saber-ne més »
27 Novembre
Concert solidari

Concert solidari

Parròquia de Sant Esteve, Plaça de l'Església, 1
Granollers, Barcelona 08401 Espanya
+ Google Map

Amics de la Unió vol seguir procurant per la vessant més social que va caracteritzar els nostres orígens i vol defensar el paper transformador de la música com una eina per canviar realitats.

Per saber-ne més »
02 Desembre
A Ceremony of Carols

A Ceremony of Carols

L’Auditori, Carrer de Lepant, 150
Barcelona, Barcelona 08013
+ Google Map
20€

Una selecció d’obres de gran bellesa amb acompanyament musical de la destacada arpista Esther Pinyol.

Per saber-ne més »
03 Desembre

Ja tens el llibret
de programació
Tardor/Hivern?

Descarregar Llibret T/H_20

Ja tens el llibret
de programació
Tardor/Hivern?

Descarregar Llibret T/H_20

Aquí
ens trobaràs!

Travesseres, 20
Societat Coral Amics de la Unió
08401 Granollers (Barcelona)
Tel. 93 870 75 05

Hola!
En què et podem
ajudar?

 

Vols fer-te soci?

 

Mecenes

Patrocinadors

Col·laboradors

Amb el suport de