Un concert de Veus s’emetrà per una vintena de ràdios europees

Un concert de Veus s’emetrà per una vintena de ràdios europees

El 2018, Veus – Cor Infantil Amics de la Unió va participar al Concert de Nadal de L’Auditori de Barcelona, acompanyats per la Banda Municipal de Barcelona. Sota la direcció de José R. Pascual-Vilaplana, el concert portava per títol El Món dels Infants. Aquest 2020, l’enregistrament d’aquest concert ha estat seleccionat per la Unió Europea de Radiodifusió com el concert que representarà Catalunya Música durant el Christmas Day 2020 a les principals ràdios europees.
L’enregistrament sonarà per més de 20 ràdios d’Europa i el món durant les festes de Nadal 2020, concretament amb més força durant el diumenge 20 de desembre, que és el Christmas Day. Aquí a Catalunya podrem sentir el concert diumenge 20 de desembre a les 15h a través de Rádio Clásica de Rádio Nacional Española.
Al tractar-se d’una emissió compartida, el concert s’emetrà simultàniament i en diferir per una vintena d’emissores europees que llistem a continuació: Corporació Britànica de Radiodifusió, Ràdio Nacional d’Espanya, RadioTelevisió Nacional d’Islàndia, Ràdios Alemanyes de Hessen, Halle, Saarland i Baviera, Ràdio Danesa, Ràdio Pública d’Estònia, Radiotelevisió Grega, Ràdiotelevisió de Lituània, Ràdio Canadà de parla francesa, Ràdio Canadà de parla anglesa, Ràdio de l’Oest d’Alemanya (Colònia), Radiotelevisió Australiana, Ràdio Finlandesa, Ràdio Nacional Búlgara, Ràdio Romanesa, Ràdio Eslovaca, Radiotelevisió Eslovena.
Des de la Societat Coral Amics de la Unió volem donar les gràcies a Catalunya Música per haver escollit un concert nostre en representació de Catalunya en aquesta edició del Christmas Day 2020.

Residència

Teatre Auditori de GranollersAjuntament de Granollers

Mecenatge

Obra Social "La Caixa"

Col·laboració

Estabanell Energia

Patrocini

MaxiSalt"La Mútua"Domènec Forns- advocats

Amb el suport de

Diputació de Barcelona

Mitjans col·laboradors

Cat Músicavotv