Amics de la Unió presenta la programació d’estiu

Amics de la Unió presenta la programació d’estiu

Un estiu a moltes veus 

Veus – Cor Infantil Amics de la Unió, el Cor Jove Amics de la Unió i el Cor de Cambra de Granollers tornaran a viatjar aquest estiu.

L’estrena de l’òpera “La Flauta Màgica” al Gran Teatre del Liceu sota la direcció de Gustavo Dudamel dona el tret de sortida a un estiu amb molta activitat coral i presència internacional dels tres cors de la Societat Coral Amics de la Unió.

Després de l’èxit de l’estrena de La Flauta Màgica, aquests pròxims mesos, els tres cors preparen vàries gires pel territori català i per Europa. Veus ha estat convidat al Rencontre Internationale de Choeurs Jeunes de Persan i al Cantemus International Choral Festival and Mastercourse de la ciutat hongaresa de Nyíregyháza. El cor tindrà l’oportunitat de presentar l’espectacle d’èxit Songs of Hope davant de programadors i directors internacionals. 

El Cor Jove portarà el nou espectacle Les Eines a l’(a)phònica de Banyoles. També participarà en el 68è Certamen Internacional de Habaneras de Torrevieja, el concurs d’havaneres de referència arreu del món que no va poder tenir lloc en format concurs l’any passat. Finalment, el cor viatjarà fins a Istanbul per fer una gira de concerts amb un dels cors més reconeguts del país, el Chromas Choir. 

El Cor de Cambra, actuarà al Castell de Mur en el marc de la programació del Festival del Romànic i dels Castells de Frontera, organitzat pel Consell Comarcal del Pallars Jussà i l’Institut d’Estudis Ilerdencs (IEI). 

Amb aquesta programació, donem la benvinguda a un estiu on Veus – Cor Infantil Amics de la Unió, el Cor Jove Amics de la Unió i el Cor de Cambra de Granollers tindran l’oportunitat de portar els seus projectes a França, Hongria, Turquia. Avui comença un estiu a moltes veus.

Enllaç al butlletí d’estiu.

Residència

Teatre Auditori de GranollersAjuntament de Granollers

Mecenatge

Obra Social "La Caixa"

Col·laboració

Estabanell Energia

Patrocini

MaxiSaltDomènec Forns- advocats

Amb el suport de

Diputació de Barcelona

Mitjans col·laboradors

Cat MúsicavotvEl 9Nou