Estrenes de tardor

Estrenes de tardor

El passat 11 de novembre, el Cor Jove Amics de la Unió va publicar el cd LUX (FICTA, 2022). Un àlbum enregistrat per Josep Aymí que recull obres contemporànies de música sacra que pretén trencar amb estereotips i presentar una versió desenfadada i sense complexes d’aquest gènere, interpretant-lo i compartint-lo de la seva pluralitat. La presentació del disc, es va fer el diumenge 13 de novembre a la Parròquia de Sant Esteve de Granollers aprofitant el concert de la Missa Solemnis a Santa Cecilia de Gounod que la mateixa formació va cantar amb Vicenç Prunés a l’orgue. La darrera oportunitat per sentir la missa, és dissabte 26 a les 18.30 h a la Basílica de Santa Maria de Vilafranca del Penedès.

Seguint amb les estrenes, aquest diumenge passat 20 de novembre, el Cor de Cambra de Granollers va estrenar el seu nou espectacle Calidoscopi a la Sala Petita del Teatre Auditori de Granollers. Es podrà tornar a veure dissabte 26 a les 19 h al Teatre Auditori de Llinars del Vallès.

Finalment, el diumenge 20, el Cor Jove va actuar al festival Càntut de Cassà de la Selva posant punt i final a la gira de l’espectacle Les Eines amb Marcel Bagés i David Soler.

 

Us esperem als propers concerts!

Residència

Teatre Auditori de GranollersAjuntament de Granollers

Mecenatge

Obra Social "La Caixa"

Col·laboració

Estabanell Energia

Patrocini

MaxiSaltDomènec Forns- advocats

Amb el suport de

Diputació de Barcelona

Mitjans col·laboradors

Cat MúsicavotvEl 9Nou