Greta i els Trihumans s’estrena amb èxit després de dos anys

Greta i els Trihumans s’estrena amb èxit després de dos anys

El passat cap de setmana 26 i 27 de març ha tingut lloc l’esperada estrena de l’òpera infantil Greta i els Trihumans de Joan Vives i Piti Español, una coproducció de la Societat Coral Amics de la Unió, el Teatre Auditori de Granollers, l’Associació Cultural de Granollers i l’Ajuntament de Granollers. Vinculades a l’estrena s’han realitzat un seguit d’activitats eductives i comunitàries i la resposta ha sigut positiva.

Aquest projecte ha reunit més de 150 infants i adolescents a l’escenari del Teatre Auditori de Granollers, dirigits per Marta G. Otín. A part de Veus – Cor Infantil Amics de la Unió, han participat als concerts els Petits Cantors d’Amics de la Unió i els cors de les escoles Ferrer i Guàrdia i Joan Solans. Al cors s’hi ha sumat l’Orquestra de Cambra de Granollers, sota la direcció de Josep Vila Jover.

El projecte ha permès tractar el canvi climàtic i les responsabilitats que tenim com a societat. A través dels infants i joves ha permès reflexionar sobre les actituds “absurdes” dels humans, a través de l’obra de Vives i Español.

En els propers mesos sortirà a la llum el Making Off i l’enregistrament del concert de la mà de VOTV, que ens permetrà reviure l’espectacle.

Residència

Teatre Auditori de GranollersAjuntament de Granollers

Mecenatge

Obra Social "La Caixa"

Col·laboració

Estabanell Energia

Patrocini

MaxiSaltDomènec Forns- advocats

Amb el suport de

Diputació de Barcelona

Mitjans col·laboradors

Cat Músicavotv