Una entitat cultural
arrelada a la ciutat

Un entorn amable, positiu i fructífer. Un espai de relació entre les empreses privades, la cultura i l’educació. Amics de la Unió ofereix un entorn favorable per a comunicar, tenir visibilitat i reforçar les vostres estratègies de comunicació i objectius de manera original. L’essència de l’entitat canalitza el patrocini en una acció RSE amb una contribució a la cultura i l’educació.

Ser patrocinador

L’Escola ofereix canals directes de comunicació a llarg termini i amb regularitat, així com una programació d’activitats especials on realitzar activacions dels patrocinis. El seu reconeixement al Territori és un valor segur així com la reconeguda tasca d’activació cultural i d’educació que l’entitat té a la comarca. SCAU organitza i participa en esdeveniments de qualitat, en entorns de renom i gaudeix de gran prestigi també en esdeveniments internacionals. Les diferents activitats de l’entitat, fan possible un entorn on les marques que s’uneixen al projecte troben sinèrgies. A més a més, hem dissenyat unes propostes d’activacions especials per tal d’oferir recursos de Comunicació Interna.

Mecenes

Obra Social “La Caixa”
Estabanell Energia

Patrocinadors

Sunbox
Domènech Forns - Advocats
Domènec Forns / Advocats
MaxiSalt
MaxiSalt

Col·laboradors

Catalunya Música
Vallès Oriental Televisió

Amb el suport de

Departament de Cultura
Institut Ramon Llull
Teatre Auditori de Granollers
Ajuntament de Granollers
Diputació de Barcelona
Teatre Auditori Can Palots
Ajuntament de Canovelles

Dossier de patrocinis

Descobreix quins són els avantatges de ser patrocinador de la Societat Coral Amics de la Unió de Granollers. El dossier de patrocinis és un document per aquelles empreses interessades en esdevenir mecenes o patrocinadors de la societat coral.

Descarrega’t amb llibertat el dossier de patrocinis, hi trobaràs el detall de la proposta que et fem. No dubtis en trucar-nos per una atenció més personalitzada.

Descarregar Dossier Patrocinis

Contacte

Si tens una empresa i ganes de col·laborar amb una entitat cultural com la Societat Coral Amics de la Unió, posa’t en contacte amb nosaltres. Et farem una proposta personalitzada que ens benefici a ambdues parts.

Yolanda Bosch
patrocinis@amicsdelaunio.cat
608534589

Residència

Teatre Auditori de GranollersAjuntament de Granollers

Mecenatge

Obra Social "La Caixa"

Col·laboració

Estabanell Energia

Patrocini

MaxiSaltDomènec Forns- advocats

Amb el suport de

Diputació de Barcelona

Mitjans col·laboradors

Cat MúsicavotvEl 9Nou