La nostra
història

L’any 1877 va néixer a la ciutat de Granollers la Societat Coral Amics de la Unió, seguint l’estela d’altres entitats que van conformar el moviment coral català, impulsat per Josep Anselm Clavé a finals de segle, que pretenia acostar les classes populars més desfavorides al món de la música i la cultura a través del cant coral. Després de més de cent anys oferint música coral a Granollers i la comarca, l’associació va fer un pas més creant l’Escola de Música Amics de la Unió, que permetria formar musicalment els cantaires dels cors des dels 3 anys fins l’edat adulta. Actualment l’escola compta amb formacions que han estat reconegudes internacionalment, que actuen en la programació estable dels principals escenaris del país com el Gran Teatre del Liceu, L’Auditori de Barcelona o el Palau de la Música Catalana i que presenten periòdicament produccions de qualitat amb un caràcter professional.

Formacions residents al Teatre Auditori de Granollers

Cors de l’escola coral

Discografia

Revolution (2019) 

Markus Passion (2019) 

V-E-U-S! (2017)

Els colors del mar (2017)

Un barret de cançons (2016) 

Viatge al cor (2015)

Un conte de Nadal (2014)

Història de Catalunya amb cançons (2014)

There is no rose (2012)

Després del jazz (2012)

El Bestiolari d’Albert Guionovart (2010)

Ruera: Música Vocal (2009)

Música Coeli: La música del cel (2008)

Els Pecats del cor (2006)

Pròxims
esdeveniments

Presentació de la Temporada de música clàssica

Presentació de la Temporada de música clàssica

Teatre Auditori de Granollers, Carrer de Josep Torras i Bages, 50
Granollers, Barcelona 08401 Espanya
+ Mapa de Google
Gratuït

Dijous 30 de setembre tindrà lloc la presentació de la Temporada 2021-2022 de Música Clàssica...

Per saber-ne més »
30 Setembre
War Requiem

War Requiem

Gran Teatre del Liceu, La Rambla, 51-59
Barcelona, Barcelona 08002
+ Mapa de Google
14€ - 269€

Producció escenificada d'aquesta pàgina mestra de la literatura musical universal

Per saber-ne més »
19 Octubre
War Requiem

War Requiem

Gran Teatre del Liceu, La Rambla, 51-59
Barcelona, Barcelona 08002
+ Mapa de Google
14€ - 269€

Producció escenificada d'aquesta pàgina mestra de la literatura musical universal

Per saber-ne més »
21 Octubre
War Requiem

War Requiem

Gran Teatre del Liceu, La Rambla, 51-59
Barcelona, Barcelona 08002
+ Mapa de Google
14€ - 269€

Producció escenificada d'aquesta pàgina mestra de la literatura musical universal

Per saber-ne més »
23 Octubre

Ja tens el llibret
de programació
Tardor/Hivern?

Descarregar Llibret T/H_20

Ja tens el llibret
de programació
Tardor/Hivern?

Descarregar Llibret T/H_20

Aquí
ens trobaràs!

Travesseres, 20
Societat Coral Amics de la Unió
08401 Granollers (Barcelona)
Tel. 93 870 75 05

Hola!
En què et podem
ajudar?

 

Vols fer-te soci?

 

Residència

Teatre Auditori de GranollersAjuntament de Granollers

Mecenatge

Obra Social "La Caixa"

Col·laboració

Estabanell Energia

Patrocini

MaxiSalt"La Mútua"Domènec Forns- advocats

Amb el suport de

Diputació de Barcelona

Mitjans col·laboradors

Cat Músicavotv